GEDİZ’İN GÖNLÜ GÜZEL ÇOCUKLARI GAZZE’DEKİ KARDEŞLERİNİ UNUTMUYOR

GEDİZ’İN GÖNLÜ GÜZEL ÇOCUKLARI GAZZE’DEKİ KARDEŞLERİNİ UNUTMUYOR Kütahya’nın Gediz ilçesinde kendileri küçük yürekleri kocaman olan çocuklar biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’e bağışladılar. Filistin’de neredeyse bir senedir bebek, çocuk, kadın,...

GEDİZ’İN GÖNLÜ GÜZEL ÇOCUKLARI GAZZE’DEKİ KARDEŞLERİNİ UNUTMUYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.08.2024
8
A+
A-

GEDİZ’İN GÖNLÜ GÜZEL ÇOCUKLARI GAZZE’DEKİ KARDEŞLERİNİ UNUTMUYOR

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde kendileri küçük yürekleri kocaman olan çocuklar biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’e bağışladılar.

Filistin’de neredeyse bir senedir bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden Gazze’de Müslümanları katlederken, minik yüreklerin vicdanı da yapılan bu insanlık dışı zulme sessiz kalmıyor.

Bu kapsamda Gediz’de kuran kurslarına devam eden Elif Eğimez ve Hafsa Mina Okuklu kumbaralarında biriktirmiş oldukları harçlıklarını Gediz İlçe Müftüsü Sebahattin Turan’a teslim ettiler.

Minik öğrencilerin örnek alınası davranışlarının kendilerini çok duygulandırdığını belirten Müftü Turan, “Bu tür fedakârlıklar, göz yaşartıcı kardeşlik örnekleri bu günlerde daha da arttı. Demek ki birilerinin kör sağır kaldığı bu zulme tertemiz yürekli masum yavrular duyarsız kalamıyor. Yapılan bu fedakârlıktan çok etkilendik ve mütevazı bir hediye alalım dediğimiz zaman çocuk kesinlikle kabul edemem dedi. İşte milletimiz ve onun evlatları böyle bir sağlam karaktere sahip” dedi.

 

Haber recep baysal

Fotoğraf gediz müft.

 

 

REKLAM ALANI