Gediz’den Kick-Boks Federasyonu’na Teşekkür Ziyareti

Gediz’den Kick-Boks Federasyonu’na Teşekkür Ziyareti Kütahya’nın Gediz ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, Kick-Boks antrenörleri Duygu Doğrayan Ocak ve Selim Ocak, Kick-Boks Federasyonu Başkanı Salim...

Gediz’den Kick-Boks Federasyonu’na Teşekkür Ziyareti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.08.2024
7
A+
A-

Gediz’den Kick-Boks Federasyonu’na Teşekkür Ziyareti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, Kick-Boks antrenörleri Duygu Doğrayan Ocak ve Selim Ocak, Kick-Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’yı makamında ziyaret etti.

Gediz’de her geçen gün artan ve dereceleri ile göz dolduran kick-boks sporcuları, Bulgaristan’da düzenlenen Wako Bulgaria Topten Avrupa Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılarla dikkat çekti. Gedizli sporcuları bu önemli organizasyona dahil eden ve desteklerini esirgemeyen Kick-Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’ya teşekkür etmek üzere yapılan ziyaret, bu anlamlı katkının takdir edilmesi açısından büyük önem taşıdı.

Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Gedizli kick-boks sporcularının elde ettiği başarıları tebrik etti ve Bulgaristan’daki derecelerinden dolayı antrenörler Duygu Doğrayan Ocak ve Selim Ocak’ı kutladı. Başkan Kayıcı, ayrıca sponsor firmalara ve destekçilere teşekkürlerini iletti. Gediz Kaymakamı Hakan Alkan’ın davetine de icabet edeceğini belirten Başkan Kayıcı, federasyon olarak Gediz’deki spor faaliyetlerine destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı teşekkür ve desteklerin vurgulanmasıyla sona erdi. Gediz heyeti, federasyon yetkililerine misafirperverlikleri için teşekkür ederek, gelecekteki iş birlikleri ve projeler için umutlu olduklarını dile getirdi.

REKLAM ALANI