Gediz’de Zafer ve Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası Yapıldı

Gediz’de Zafer ve Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası Yapıldı Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Amatör Spor Kulüpleri Derneği ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen...

Gediz’de Zafer ve Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası Yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.09.2024
10
A+
A-

Gediz’de Zafer ve Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası Yapıldı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Amatör Spor Kulüpleri Derneği ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Zafer ve Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası başarıyla tamamlandı. Turnuvaya katılan 10 takım arasında Gökler Belediye, Gediz Dayınlar, Simav Altay, Tavşanlı Altınordu, Emetspor, Tavşanlı İdman Yurdu, Moymul Spor, Gediz Gençlik, Tavşanlı Futbol Akademisi ve Gazi Emet takımları yer aldı.

Turnuva süresince takımlar birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda Gediz Belediye Başkanlığı tarafından tüm katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, “30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Gediz’in Kurtuluşu kapsamında gençlerimize farkındalık sağlamak ve sporla bu anlamlı günleri birleştirmek adına bu turnuvayı düzenledik. Gediz Kaymakamımız, Gediz Belediye Başkanımız, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanımız ve yöneticileri, Gençlik ve Spor ailesi olarak gençlerimizin her zaman yanındayız. Sahanın hazırlanmasında ve turnuva süresince görev alan tüm herkesi canı gönülden kutlarım” dedi.

REKLAM ALANI