GEDİZ’DE VEFAT EDEN ESNAFLAR İÇİN LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ

GEDİZ’DE VEFAT EDEN ESNAFLAR İÇİN LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, vefat eden esnaflar anısına lokma hayrı gerçekleştirildi. Gediz Esnaf ve Sanatkarlar...

GEDİZ’DE VEFAT EDEN ESNAFLAR İÇİN LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
2
A+
A-

GEDİZ’DE VEFAT EDEN ESNAFLAR İÇİN LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, vefat eden esnaflar anısına lokma hayrı gerçekleştirildi. Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 10 yıldır düzenlenen bu anlamlı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Lokma hayrında, yüzlerce kişiye lokma ikram edildi.

Etkinlik ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, “Ahilik, esnaf ve sanatkarlarımızın dayanışma ruhunu simgeler. Vefat eden kardeşlerimizi anmak ve onların hatıralarını yaşatmak için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızın katılımı bizleri mutlu etti” dedi.

Bu anlamlı etkinliğin Gediz’in esnaf camiası ve vatandaşları için bir araya gelmenin ve geçmişe saygı duymanın güzel bir örneği olurken, Ahilik Haftası etkinliklerinin önümüzdeki yıllarda da aynı coşkuyla devam etmesi bekleniyor.

REKLAM ALANI