GEDİZ’DE ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN PİKNİK ETKİNLİĞİ

GEDİZ’DE ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN PİKNİK ETKİNLİĞİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde Mili Eğitim Bakanlığının okullarda yılsonu etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Merkezi 40 özel öğrencisi...

GEDİZ’DE ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN PİKNİK ETKİNLİĞİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.06.2024
37
A+
A-

GEDİZ’DE ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN PİKNİK ETKİNLİĞİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Mili Eğitim Bakanlığının okullarda yılsonu etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Merkezi 40 özel öğrencisi ile birlikte Adnan Menderes Yaşam Parkında piknik etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlikte özel öğrenciler aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendiler. Düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Necdet Akel de katıldı.

Okul İdaresi ve Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Aymaz’ın girişimleri sonucunda Adnan Menderes Yaşam Parkı Engelsiz Parkta düzenlenen etkinlikte, Gediz Belediyesi tarafından engelli bireyler ile ailelerine etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Engelli vatandaşlarla birebir ilgilenerek, onların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Akel; “Adnan Menderes Yaşam Parkı Engelsiz Parkı’nda özel bireylerimiz için düzenlenen Piknik Günü’ne katılım sağladık. Gediz Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Okul Müdürü Zekeriya Şahin ise; “Bakanlığımıza bağlı okulların yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz piknik etkinliği ile öğrencilerimiz yılın yorgunluğunu aileleri ile birlikte attılar. Pikniğin düzenlenmesinde emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanımız İbrahim Aymaz’a, piknikte öğrenci, veli ve öğretmenlerimize Pilav ayran ikramında bulunan Belediye Başkanımız Necdet Akel’e, Öğretmenlerimize, yardımcı personelimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI