GEDİZ’DE KAYIP KİŞİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

GEDİZ’DE KAYIP KİŞİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Yenikent Beldesi Gölcük Mahallesi’nde dün sabah 07.00 sıralarında kaybolan Osman Nuri Öztürk için arama...

GEDİZ’DE KAYIP KİŞİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.09.2024
70
A+
A-

GEDİZ’DE KAYIP KİŞİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Yenikent Beldesi Gölcük Mahallesi’nde dün sabah 07.00 sıralarında kaybolan Osman Nuri Öztürk için arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Arama kurtarma ekiplerinin ve yetkililerin katılımıyla yürütülen çalışmalar, gece boyunca sürdürüldü. Ancak, Osman Nuri Öztürk ile ilgili henüz bir iz bulunamadı.

Osman Nuri Öztürk’ün ailesi, son derece endişeli bir şekilde iyi bir haber bekliyor. Kayıp şahsın bulunması için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğü belirtilirken, ailenin yakınları ve yetkililer, gören veya bilgi sahibi olan kişilerin emniyet birimleri ile irtibata geçmelerini talep ediyor.

Yetkililer, arama çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdüğünü ve vatandaşların desteğinin önemli olduğunu vurguladı. Osman Nuri Öztürk hakkında bilgi sahibi olanların en yakın emniyet birimi veya jandarmayla irtibata geçmesi önem arz ediyor.

REKLAM ALANI