GEDİZ’DE EK DOLMUŞ SEFERLERİ GENİŞLETİLDİ

GEDİZ’DE EK DOLMUŞ SEFERLERİ GENİŞLETİLDİ Kütahya'nın Gediz ilçesinde, vatandaş talep etti Belediye Başkanı Necdet Akel yerine getirdi. eğitime destek amacıyla geçtiğimiz yıldan bu yana uygulanan ek...

GEDİZ’DE EK DOLMUŞ SEFERLERİ GENİŞLETİLDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.09.2024
7
A+
A-

GEDİZ’DE EK DOLMUŞ SEFERLERİ GENİŞLETİLDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, vatandaş talep etti Belediye Başkanı Necdet Akel yerine getirdi. eğitime destek amacıyla geçtiğimiz yıldan bu yana uygulanan ek dolmuş seferleri ile öğrencileri okullarına götüren hizmetin kapsamı vatandaşların isteği doğrultusunda genişletildi.

Gediz Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, dolmuş ek seferlerine üçüncü bir ek sefer daha konuldu. Bu kapsamda, şehir içi-Umurbey Mahallesi seferi ile Ergenekon, Kızıltepe, Salur ve Kumtaş Mahallelerinde bulunan öğrenciler Gediz Fen Lisesine ulaştırılacak. Yeni konulan dolmuş Belediye Hizmet Binası arkasından sabah 07.40’ta hareket edecek ve Atatürk Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arık Market, Mercan Kıraathanesi, Özen Ekmek Fırını, TOKİ 4, Şok Market, 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu, Sönmez Mini Market, Fatih Camii, Devlet Hastanesi ve Has Ekmek Fırını güzergahından geçerek öğrencileri Gediz Fen Lisesine taşıyacak.

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Necdet Akel, vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmetlerin yerine getirildiğini ve kapsamın genişletildiğini belirterek, “Eğitim alanında vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak hizmetlerimizi sürekli olarak iyileştiriyoruz. Bu ek seferlerin öğrencilerimiz ve aileleri için faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

REKLAM ALANI