BAŞKAN NECDET AKEL AMATÖR SPORA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

BAŞKAN NECDET AKEL AMATÖR SPORA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK Dayınlar Spor Kulübü Başkanı Ünal Bilgili ve beraberindeki heyet, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Belediye...

BAŞKAN NECDET AKEL AMATÖR SPORA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
9
A+
A-

BAŞKAN NECDET AKEL AMATÖR SPORA DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Dayınlar Spor Kulübü Başkanı Ünal Bilgili ve beraberindeki heyet, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Yıldız, Ayhan Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Şerif Akyün, Dayınlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve antrenörler de hazır bulundu.

Destek İçin Teşekkür ve Forma Hediyesi

Ünal Bilgili, Gediz Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine ve sporun gelişimine verdiği desteklerden ötürü Başkan Akel’e teşekkür etti. Bilgili, ziyaretin anısına Başkan Akel’e kulübün formasını hediye etti.

Amatör Spora Destek Sürecek

Ziyarette konuşan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, belediye olarak gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak için amatör spor kulüplerine destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Akel, “Spor kulüplerine sağlanan destek, gençlerimizin sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve spor alanında yeteneklerini geliştirmeleri açısından büyük önem taşıyor. Gençlerimizin sporla buluşması için her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Başkan Akel’in gençlerin sporla iç içe olmasının önemine dikkat çektiği bu ziyaret, Gediz’de amatör sporun gelişimine verilen önemin altını çizen bir buluşma olarak kaydedildi.

HABER RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI