Başkan Akel, Gediz’de Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Sanayi Camii’nde yeni Sabah Namazı Buluşması, Diyanet Gençlik Merkezi ziyareti ve Hafızlık Kur’an Kursu’nun temel atma töresi
Her hafta Cumartesi Sabah düzenlenen Namazı Buluşması, bu hafta Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve İl Müftüsü Dr. İrfan Açık’ın katılımıyla gerçekleşti. Programda, Hacı Bayram Veli Camii İmam Hatibi Yunus Koçan ve Kocatepe Camii İmam Hatibi Mehmet Atıcı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve zikirlerinin ardından İl Müftüsü Dr. İrfan Açık bir sohbet gerçekleştirdi. Programa, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, sanayi esnafı ve halkında katılarak etkinliği coşkuyla takip etti.
Ziyaretler kapsamında, İl Müftüsü Dr. İrfan Açık ve Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Müftü Ömer Faruk Bilgili Diyanet Gençlik Merkezini de ziyaret ederek, burada eğitim gören gençlerle sohbet etti. Gençlerin gelişimi için bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu vurgulayan Akel, eğitimin her zaman destekçisi olduğunu belirtti. İl Müftüsü Dr İrfan Açık, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan’dan gençlik merkezi faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Son olarak Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz’e değer katacak önemli bir projeye daha imza atarak, hafızlık erkek Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı. Bu kursun ilçeye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Akel, eğitim ve kültür alanında yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.