Gediz’de 21. Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nın Şampiyonu Gediz Beşiktaşlılar Derneği Oldu

Gediz’de 21. Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nın Şampiyonu Gediz Beşiktaşlılar Derneği Oldu Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gediz Belediyesi ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından organize edilen ve...

Gediz’de 21. Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nın Şampiyonu Gediz Beşiktaşlılar Derneği Oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.05.2026
0
A+
A-

Gediz’de 21. Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nın Şampiyonu Gediz Beşiktaşlılar Derneği Oldu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gediz Belediyesi ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından organize edilen ve ilçede 21 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Halı Saha Turnuvası, muhteşem bir final gecesiyle sona erdi. Binlerce sporseverin heyecanla takip ettiği dev turnuvanın şampiyonluk kupasını Gediz Beşiktaşlılar Derneği müzesine götürdü.

Şampiyonlar Ligi Atmosferinde Final

Büyük finale kalan Gediz Beşiktaşlılar Derneği ile Gediz Sanayi Spor, saha kenarını dolduran binlerce taraftarın coşkulu tezahüratları altında ve Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde yeşil sahaya çıktı. İlçe protokolünün de yoğun ilgi gösterdiği final müsabakasını; Gediz Kaymakamı Emrah Uzun, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Yenikent Belediye Başkanı Cumali Öztürk ve çok sayıda protokol üyesi yakından takip etti.

Nefes kesen ve kıran kırana bir mücadeleye sahne olan final maçında rakibi Gediz Sanayi Spor’u 4-3’lük skorla mağlup eden Gediz Beşiktaşlılar Derneği, turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Gölcük Spor, Gediz Gümüş Toptan Gıda’yı yenerek podyumun üçüncü basamağına yerleşti.

Ödüller Sahada Sahiplerini Buldu

Final düdüğünün ardından gerçekleştirilen ödül töreninde ilk olarak turnuva boyunca başarıyla görev yapan hakem heyetine teşekkür hediyeleri takdim edildi. Turnuvanın “En İyi Kalecisi” seçilen Gediz Beşiktaşlılar Derneği file bekçisi Hamza Acar ile turnuvayı “Gol Kralı” olarak tamamlayan Gediz Sanayi Spor futbolcusu Sercan Azaklı, performanslarından dolayı özel ödüllerine kavuştu.

Kupalar Protokolden

Büyük bir centilmenlik içinde geçen turnuvanın ikincisi Gediz Sanayi Spor, ikincilik kupasını Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’in elinden aldı. 21. Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonluk kupasını ise Gediz Kaymakamı Emrah Uzun, şampiyon Gediz Beşiktaşlılar Derneği’ne takdim etti. Kupanın havaya kaldırılmasıyla birlikte saha içerisinde büyük bir coşku ve sevinç gösterileri yaşandı.

Maçların ardından takımları tek tek tebrik eden Kaymakam Emrah Uzun ve Belediye Başkanı Necdet Akel, turnuvanın ilçedeki birlik, beraberlik ve spor kültürüne katkı sağladığını vurgulayan birer konuşma yaptı. Organizasyon, şampiyon takım, sporcular ve protokol üyelerinin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla son buldu.

RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.