15 TEMMUZ KUR’AN KURSU HAFIZ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

15 TEMMUZ KUR'AN KURSU HAFIZ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR   Kütahya’nın Gediz İlçesi 15 Temmuz Kur'an kursu öğreticileri öğrencilerini hafızlığa hazırlamaya devam ediyor. Hafızlığını tamamlayan öğrenci Ensar Okuklu...

15 TEMMUZ KUR’AN KURSU HAFIZ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.07.2024
18
A+
A-

15 TEMMUZ KUR’AN KURSU HAFIZ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

 

Kütahya’nın Gediz İlçesi 15 Temmuz Kur’an kursu öğreticileri öğrencilerini hafızlığa hazırlamaya devam ediyor. Hafızlığını tamamlayan öğrenci Ensar Okuklu için kurs hocaları tarafından merasim düzenlendi.

Düzenlenen programa İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, Şube Müdürü Osman Avcı, kurs hocaları, hafızın yakınları ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen merasimde konuşma yapan Müftü Turan, “Hafızlığını tamamlayan İlçemiz Dereköy Camii İmam Hatibi Kasım Okuklu Hocamızın evladı olan Ensar kardeşimizi tebrik ediyorum. Yetişmesinde emeği geçen başta ailesi olmak üzere kurs hocamız Halil Kulalı’ya teşekkür ederim. Hafızlar Peygamber Efendimizin müjdesiyle öyle bir taç giyecekler ki cennette Allah Kur’an sahiplerine o tacın nuru güneşten daha parlak olacak. Bu hazineyi kaybetmeyeceksiniz. Her nimetin şükrü eda edildiği gibi hafızlığın şükrü, onu unutmamak ve hayatı onunla güzelleştirmektir.

Kur’an’ın muhafızlarının yetiştiği bu güzide kurumlara desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ederim. Rabbim hayırlarını kabul etsin” dedi.

Program pasta kesimi ve hafız için alınan hediyenin İlçe Müftüsü Sebahattin Turan tarafından Hafız Ensar Okuklu’ya takdim edilmesiyle sona erdi.

REKLAM ALANI