MURATDAĞI ADRENALİN PARK İLE YIL BOYUNCA KAYAK KEYFİ

 MURATDAĞI ADRENALİN PARK İLE YIL BOYUNCA KAYAK KEYFİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde Türkiye’nin en uzun renkli kaydırağı için geri sayım başladı. Gediz Belediye...

MURATDAĞI ADRENALİN PARK İLE YIL BOYUNCA KAYAK KEYFİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2024
5
A+
A-

 MURATDAĞI ADRENALİN PARK İLE YIL BOYUNCA KAYAK KEYFİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde Türkiye’nin en uzun renkli kaydırağı için geri sayım başladı.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Sarı, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Gültekin ve Ayhan Aydın, Renkli Kaydırak projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Adrenalin Park’ta tek kişilik botlarla kaymanın yanı sıra grup halinde kaymak gibi içerisinde çoklu bot seçeneklerinin de mevcut olacağını belirten Başkan Akel, “Bölgemize yapılan yatırım gençlerimize ve geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Nasıl ki devlette devamlılık esassa bizde vatandaşımızdan aldığımız güçle buraya yapılan yatırımları sahip çıkarak kazandırmış olduğumuz ilave yatırımlarla bölgemizi turizm açısından canlandırmak istiyoruz. Heyecan ve macera arayanlar için 3 ile 70 yaş arası adrenalin tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı planlıyoruz. Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde bulunan Kayak Evi ve Restoranın bu sayede 12 ay boyunca faaliyet gösterecek olması ilçemiz ve belediyemiz açısından da önemli kazanç sağlayacaktır. Gayemiz Gediz şiarımız hizmettir diyoruz. Adrenalin Park ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

REKLAM ALANI