YENİDEN REFAH PARTİ GEDİZ İLÇE BAŞKANI ÇAYLAK, “HALKIMIZIN YARARINA OLAN HER İŞİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

YENİDEN REFAH PARTİ GEDİZ İLÇE BAŞKANI ÇAYLAK, “HALKIMIZIN YARARINA OLAN HER İŞİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ” Kütahya'nın Gediz ilçesinde, öğrencilerin okullarına daha hızlı ve düzenli ulaşabilmeleri için ek...

YENİDEN REFAH PARTİ GEDİZ İLÇE BAŞKANI ÇAYLAK, “HALKIMIZIN YARARINA OLAN HER İŞİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.08.2024
12
A+
A-

YENİDEN REFAH PARTİ GEDİZ İLÇE BAŞKANI ÇAYLAK, “HALKIMIZIN YARARINA OLAN HER İŞİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, öğrencilerin okullarına daha hızlı ve düzenli ulaşabilmeleri için ek dolmuş seferlerinin başlatılması, yerel yönetim ve toplumsal duyarlılığın güzel bir örneği olarak dikkat çekti. Yeniden Refah Partisi Gediz İlçe Başkanı Selim Çaylak, bu önemli adım nedeniyle Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’e teşekkür etti.

Çaylak, yaptığı açıklamada, “Gediz ilçemizde eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerimizin okul ulaşımında yaşadıkları zorlukların minimize edilmesi adına başlatılan ek dolmuş seferlerinin, gerçekten büyük bir ihtiyacı karşıladığını görüyoruz. Bu anlamda Gediz Belediye Başkanımız Sayın Necdet Akel’in göstermiş olduğu hassasiyet ve hızlı çözüm üretme yeteneği, hem öğrencilerimiz hem de onların aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır” ifadelerini kullandı.

Çaylak, ek seferlerin eğitim-öğretim sürecindeki aksaklıkları en aza indireceğini belirterek, “Özellikle eğitim dönemi içinde öğrencilerimizin okula zamanında ve güvenli bir şekilde ulaşabilmeleri, onların akademik başarılarını ve genel refahlarını doğrudan etkilemektedir. Ek dolmuş seferlerinin başlatılması, hem öğrencilerimizin eğitimlerine kesintisiz devam etmelerini sağlayacak hem de ailelerin ekonomik yükünü hafifletecektir” şeklinde konuştu.

Başkan Çaylak, ayrıca “Bu tür olumlu adımların, toplumsal yarar gözetilerek atılmasının önemine dikkat çekmek istiyorum. Yeniden Refah Partisi olarak, memleketimizin ve halkımızın yararına olan her işte destekçi olacağız. Bu vesileyle, Gediz Belediye Başkanımız Sayın Necdet Akel’e şahsım ve partim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Kamu hizmetlerinde gösterilen bu tür başarıların, diğer bölgelerimizde de örnek teşkil etmesini ve toplumumuzun her kesimi tarafından takdir edilmesini umuyorum” dedi.

HABER FOTO : RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI