Gediz’de Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Gediz'de Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı Düzenlendi Kütahya'nın Gediz ilçesinde altı hafta süren yaz Kuran kursları, Adnan Menderes Yaşam Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen kapanış programı ile...

Gediz’de Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı Düzenlendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
8
A+
A-

Gediz’de Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde altı hafta süren yaz Kuran kursları, Adnan Menderes Yaşam Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen kapanış programı ile sona erdi. Renkli bir etkinlik haline gelen programda öğrencilerin performansları sergilendi, Hacivat-Karagöz gösterisi ve Nasrettin Hoca sunumu yapıldı. Program sonunda çeşitli ikramlar da sunuldu.

Kapanış programına Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Paksoy, Gediz İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kepez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Keskin, Müftülük Şube Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Gediz İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, “Yaz Kuran kurslarımızın bu yıl da başarılı bir şekilde tamamlanmış olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Öğrencilerimizin gösterdiği performanslar bizleri gururlandırdı” dedi.

Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık ise, “Bu tür organizasyonlar, çocuklarımızın dini bilgilerle donanmasını sağladığı gibi sosyal gelişimlerine de katkıda bulunuyor. Katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, kurs öğrencilerine protokol üyeleri tarafından verilen belge ve hediyelerle sona erdi.

RECEP BAYSAL

GEDİZ MÜFTÜLÜĞÜ

REKLAM ALANI