Yenikent Beldesi’nde Fırın Çalışmaları Devam Ediyor

Yenikent Beldesi'nde Fırın Çalışmaları Devam Ediyor Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Yenikent Beldesi'nde, İbrahimkahya Mahallesi'nde ekmek fırını yapım çalışmaları hızla ilerliyor. Yenikent Belediyesi tarafından inşa edilen köy...

Yenikent Beldesi’nde Fırın Çalışmaları Devam Ediyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
6
A+
A-

Yenikent Beldesi’nde Fırın Çalışmaları Devam Ediyor

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Yenikent Beldesi’nde, İbrahimkahya Mahallesi’nde ekmek fırını yapım çalışmaları hızla ilerliyor. Yenikent Belediyesi tarafından inşa edilen köy fırını, köylülerine ekmeklerini ücretsiz olarak yapabilme imkanı sunacak. Fırının tüm malzeme ve inşaat giderleri belediye tarafından karşılandı.

200 nüfuslu İbrahimkahya Mahallesi’nin halkının isteği doğrultusunda yapılan bu projeyle, köylüler ekmek ihtiyaçlarını kendi fırınlarında karşılayabilecek. Belediyeden alınan bilgiye göre, yakında diğer mahallelerde de yeni fırınların inşaatlarına başlanacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Yenikent Belediye Başkanı Cumali Öztürk, “Yenikent Beldesi’ndeki köy fırınlarımız, köylülerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve yerel ekonomiyi desteklemek amacıyla hayata geçirilmektedir. İbrahimkahya Mahallesi’nde başlayan bu uygulama, halkımızın talepleri doğrultusunda diğer mahallelerde de devam edecek. Amacımız, Beldemiz ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmektir” dedi.

Haber recep baysal

Foto yenikent beld.

 

REKLAM ALANI