YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA Kütahya’nın Gediz ilçesinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Selim Çaylak, gündeme dair çok sert açıklamalarda bulundu. Çaylak, Türkiye’nin her...

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.10.2024
2
A+
A-

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Selim Çaylak, gündeme dair çok sert açıklamalarda bulundu. Çaylak, Türkiye’nin her yönden ciddi bir saldırı altında olduğunu belirterek, özellikle ülkenin ahlaki ve manevi değerlerinin tehdit altında olduğunu vurguladı. Yaptığı açıklamada, sağcı ya da solcu, Müslüman ya da dinsiz olmanın, toplumun içinde bulunduğu buhrandan kaçmayı sağlamayacağını ifade etti.

“Toplum Cinnet Geçiriyor”

Çaylak, “İnsanlık öyle bir felakete sürükleniyor ki, biz onlardan olmadıkça onlar bize rahat vermeyecek” diyerek, Türkiye’nin beyinlerinin, kalplerinin, hatta damarlarının işgal altında olduğunu iddia etti. Toplumun cinnet halinde olduğunu ve çevrenin adeta canlı cenazelerle dolduğunu belirten Çaylak, tehlikenin çok büyük olduğunu söyledi.

Filistin ve İsrail Eleştirisi

Selim Çaylak, iktidarın İsrail ile olan ilişkilerini de sert bir dille eleştirdi. İsrail ile ticaretin bitirildiği söylendikten sonra daha da arttığını, ülkenin mahrem bilgilerinin siyonist şirketlere teslim edildiğini savunan Çaylak, iktidarın güvenlik zaafiyeti gösterdiğini ifade etti. “İsrail için bir sonraki hedef Türkiye’dir” diyen Çaylak, iktidarın Türkiye’yi işgale hazır hâle getirmekle suçladı.

“Erbakan’ın Ahlak ve Maneviyat Stratejisi Çözüm Olabilir”

Çaylak, çözümün merhum Necmettin Erbakan’ın “Önce Ahlak ve Maneviyat” düşüncesinin strateji hâline getirilmesi olduğunu dile getirdi. Toplumun ancak bu değerler etrafında toparlanabileceğini ve tehlikenin önüne geçilebileceğini vurgulayan Çaylak, iktidarı ihanet sarmalına son vermeye çağırdı.

Çaylak’ın sert açıklamaları, ilçe gündeminde geniş yankı uyandıracağa benziyor. Özellikle Türkiye-İsrail ilişkileri üzerinden yapılan bu eleştiriler, siyasi tartışmaları daha da alevlendireceğe benziyor

REKLAM ALANI