YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SELİM ÇAYLAK’TAN KUTUPLAŞMA UYARISI

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SELİM ÇAYLAK’TAN KUTUPLAŞMA UYARISI Kütahya’nın Gediz ilçesinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığına getirilen Selim Çaylak, ilçede yaşanan MHP-AK Parti çekişmesinin kutuplaşmaya...

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SELİM ÇAYLAK’TAN KUTUPLAŞMA UYARISI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
4
A+
A-

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SELİM ÇAYLAK’TAN KUTUPLAŞMA UYARISI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığına getirilen Selim Çaylak, ilçede yaşanan MHP-AK Parti çekişmesinin kutuplaşmaya neden olduğunu ve bu durumun bir an önce sona erdirilmesi gerektiğini ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Gediz’de Belediye Başkanlığı AK Parti’den Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Necdet Akel’e geçmişti. Seçim sonrası, Belediye Başkanı Necdet Akel’in geçmiş dönemden gelen yatırımlarla ilgili yaptığı paylaşımlara AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı’nın “Bizim dönemimizde yapıldı” gibi ifadelerle sahiplenmesi, yerel gerginlikleri artırmıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Gediz İlçe Başkanı Selim Çaylak, bu tür söylemlerin kutuplaşmayı artırdığını belirterek, “Yerel seçimler bittikten sonra Gediz’de sosyal medyada yansıyan AK Parti ve MHP arasındaki gerginlik bir an önce son bulmalı. Sürekli gündemde olan ‘biz aldık, o aldı’ gibi ifadeler nezaket dışıdır, bu durum hem halkımızı üzüyor hem de kutuplaşmaya neden oluyor” dedi.

Çaylak, Gediz halkının demokratik hakkı olan seçme ve seçilme hakkını kullanarak oy fazlasını Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’e verdiğini vurguladı ve “Belediye Başkanı seçilen Necdet Akel’e başarılar dilerim. Memleketimizin yararına olan işlerde Yeniden Refah Partisi olarak sonuna kadar destekliyoruz. Memleketimize nasıl daha iyi hizmet getirebileceğimiz konusunda yardımcı olmak bizim asli görevimizdir” şeklinde konuştu.

FOTO HABER RECEP BAYSAL

 

 

REKLAM ALANI