Yeniden Refah Partisi Gediz Teşkilat Başkanı Çobanoğlu’ndan Siyaset Üzerine Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Gediz Teşkilat Başkanı Çobanoğlu’ndan Siyaset Üzerine Açıklamalar Kütahya’nın Gediz ilçesinde, AK Parti İl Başkanının açıklamalarının ardından gerilen siyaset gündemine Yeniden Refah Partisi Gediz...

Yeniden Refah Partisi Gediz Teşkilat Başkanı Çobanoğlu’ndan Siyaset Üzerine Açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2024
3
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Gediz Teşkilat Başkanı Çobanoğlu’ndan Siyaset Üzerine Açıklamalar

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, AK Parti İl Başkanının açıklamalarının ardından gerilen siyaset gündemine Yeniden Refah Partisi Gediz Teşkilat Başkanı Soydan Çobanoğlu da dahil oldu. Çobanoğlu, sosyal medya açıklamalarıyla ilgili olarak “Son 3 gündür sosyal medya açıklamaları çok üzücü. Gediz olunca sessiz kalmak mümkün değil. Bundan 2 hafta önce kutuplaşma uyarısında bulunmuştuk, ancak kutuplaşma ve demokrasiye aykırı davranışlar devam ediyor” dedi.

Çobanoğlu, memleketin huzuru ve yatırımların kendileri için çok kıymetli olduğunu belirterek, “Halen şunu söylüyoruz, Yeter artık, karar milletindir. Siyaseti şahsileştirmek ilçemize zarar vermektedir. Seçim kaybetmenin sonucu olarak yatırımlara ve hizmetlere engel olunmasını istemiyoruz. Sonuçta Gediz de Kütahya da bizim memleketimiz” şeklinde konuştu.

Sosyal medya kavgalarına son verilmesi gerektiğini vurgulayan Çobanoğlu, “Allah aşkına, bırakın artık sosyal medya kavgalarını. Kütahya’mıza ve Gediz’imize hizmet etmek tek derdimiz olsun. Cumhur İttifakı’nın birleşenleri, 2023 genel seçimlerini hatırlatmak isterim. El ele, kol kola gezdiğiniz günler halkımızın hafızasında yer ediyor. Birlikte kurdele kesmeler, birlik ve beraberlik mesajları verdiğiniz her platform herkesin aklında. Mesele makam ve mevki için miydi? Hani tek derdiniz memleket ve beka meselesiydi?” dedi.

Çobanoğlu, çözüm odaklı olmadıklarını belirterek, “Çözüm odaklı olmadığınız anlaşılıyor. Gediz’imiz ve Kütahya’mızda yaşayan kıymetli halkımız bu tür restleşmeleri hak etmiyor. Allah aşkına siyaseti ve racon kesmeleri bırakıp hizmet etmeye bakınız. Sizleri uyarıyoruz; bu tür açıklamalardan AKP ve MHP’li hem seçmenler hem de parti yöneticileri rahatsız oldukları aşikardır. Halkın huzurunu ve refahını bozan herkesin karşısındayız” dedi.

Çobanoğlu, “Önce ahlak ve maneviyat” çağrısında bulunarak, “Gediz ve Kütahya sahipsiz değildir. Gediz’imizin seçme kararına saygı duyuyor ve seçilmiş belediye başkanımıza başarılar diliyoruz. Milletin iradesine saygı duyulmasını iktidar partisi olan AKP’li yetkililerden talep ediyoruz. Bizim için hiçbir ittifakın önemi yoktur. Halkın refahını ve huzurunu bozan herkesin karşısındayız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI