YATILI YAZ KUR’AN KURSLARI İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

YATILI YAZ KUR'AN KURSLARI İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ   Kütahya’nın Gediz Müftülüğü bünyesinde eğitim veren Yatılı Yaz Kur'an Kursları kapandı. 10-18 yaş arasında, 16'sı erkek 20'si kız olmak...

YATILI YAZ KUR’AN KURSLARI İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
23
A+
A-

YATILI YAZ KUR’AN KURSLARI İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

Kütahya’nın Gediz Müftülüğü bünyesinde eğitim veren Yatılı Yaz Kur’an Kursları kapandı.

10-18 yaş arasında, 16’sı erkek 20’si kız olmak üzere toplamda 36 öğrencilerinin yaz döneminde katılmış olduğu Kur’an Kursu düzenlenen veda programı ile sona erdi. Düzenlenen veda programına İlçe Müftümüz Sebahattin Turan, Şube Müdürü Mehmet Dönmez ve veliler katıldı.

Kur’an dersleri başta olmak üzere siyer, ilmihal ve ahlak dersleri alan öğrenciler kaldıkları süre boyunca 5 vakit namazı toplu bir şekilde eda etti. Eğitimin içeriğinde sportif ve kültürel faaliyetlerde yer aldı. Eğitimlerden memnun kalan öğrenciler gelecek yaz aylarında da katılmayı istediklerini söyledi.

Veda programında konuşma yapan Müftü Turan, ” Uzun zamandır açılmayan Yatılı Yaz Kur’an Kursumuzda velilerden gelen talep ile açtık. Yatılı kursu açmamızdaki gaye gençlerimize daha verimli bir şekilde Kur’an ve ilmihal eğitimi vermek, namaz ve ibadet bilinci kazandırmak, onları bir nebzede olsa telefon, tablet gibi şeylerden uzaklaştırmaktı. İnşallah kurstan sonraki süreçte velilerimizin sıkı takibi ile kursun kazanımlarını devam ettirirler öğrencilerimiz. Kursta eğitim veren, nöbet tutan hocalarımıza ve diğer hizmetlerde destek sağlayan personelimize teşekkür ederim. Öğrencilerimizi pansiyonlarında misafir eden Kız İmam Hatip Lisesi ve Gediz İmam Hatip Lisesi idarecilerine teşekkür ederiz.” dedi.

Veda programı katılım belgesi ve hediye takdimi ile sona erdi.

Firdevs Yanku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI