YAŞAM KAFE HAVUZLARI BAKIMA GİRDİ

YAŞAM KAFE HAVUZLARI BAKIMA GİRDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, ilçe halkının uğrak noktası sosyal mekânlardan biri olan Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda bulunan Yaşam Kafe'nin havuzunda bakım ve...

YAŞAM KAFE HAVUZLARI BAKIMA GİRDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.06.2024
22
A+
A-

YAŞAM KAFE HAVUZLARI BAKIMA GİRDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, ilçe halkının uğrak noktası sosyal mekânlardan biri olan Adnan Menderes Yaşam Parkı’nda bulunan Yaşam Kafe’nin havuzunda bakım ve onarım çalışmaları başladı.

Havuzun bakım ve onarım çalışmalarının, park ziyaretçilerinin Adnan Menderes Yaşam Parkı, sakin atmosferi, yeşil alanları ve çeşitli etkinlikleriyle Gediz’de keyifli vakit geçirmek isteyenler için popüler bir adres olmaya devam ediyor. Havuz bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ziyaretçilerin yeniden havuz kenarında keyifli vakit geçirmeleri planlanıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel; “Havuzun bakım ve onarımı kapsamında çeşitli yenileme işlemleri gerçekleştirilerek, havuzun temizlenmesi, suyun kalitesinin artırılması, çevre düzenlemesi ve havuzun teknik altyapısının güçlendirilmesi gibi işlemler yapılacak” dedi.

REKLAM ALANI