SPOR YAPAN GENÇLERE İKRAMLAR GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN

SPOR YAPAN GENÇLERE İKRAMLAR GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor Müdürlüğünde günün her saati sporla ve yarışmalarla geçiyor. Bu kapsamda İlçe Spor Müdürlüğünde...

SPOR YAPAN GENÇLERE İKRAMLAR GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2024
18
A+
A-

SPOR YAPAN GENÇLERE İKRAMLAR GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor Müdürlüğünde günün her saati sporla ve yarışmalarla geçiyor.

Bu kapsamda İlçe Spor Müdürlüğünde yüzme, Kick Boks, Taekwondo, basketbol, voleybol, futbol, jimnastik, masa tenisi gibi birçok spor dalında gençler kendilerini geliştirirken İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yönetimi de öğrencileri ikrama boğuyorlar.

“Karpuz Kek Bizden, Spora gelmek sizden” sloganı ile gençler Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde hem spor yapıyorlar hem de dağıtılan ikramlıklarla kendilerini ödüllendiriyorlar.

Konuyla ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile temin ettiğimiz karpuz kek gibi ikramlarla öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Spor yapma oranları artıyor.

Voleybol, basketbol, futbol, atletizm gibi tüm spor branşlarında antrenmanlarını  antrenörler eşliğinde yapan ve serbest zamanlarını sporla değerlendiren gençlerimize karpuz ve kek ikramında bulunuyoruz. Bu durum onların çok hoşuna gidiyor. Sporla eğleniyor ikramlarla gençlere milli birlik ve beraberliğimizin ve sporun önemini anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER FOTO RECEP BAYSAL

 

 

REKLAM ALANI