Şaphane’de Gönül Köprüsü: Başkan Akel ve GTSO Heyetinden “Özel” Yeni Yıl Ziyareti
Gediz protokolü, yeni yıl heyecanını komşu ilçe Şaphane’deki özel bireylerle paylaşarak gönüllere dokunan bir ziyarete imza attı. Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Vedat Öztürk, Meclis Başkanı Cafer Güneş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Dik, yeni yıla girmeden hemen önce Şaphane’de faaliyet gösteren Bayıroğlu Selam Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.
Firma yetkilileri Jale ve Murat Bayıroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, bakım merkezinde kalan vatandaşlar yılbaşı gecesinde yalnız bırakılmadı. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, protokol üyeleri özel bireylerle tek tek ilgilenerek onlara hediyeler takdim etti ve yeni yıl dileklerini iletti.
“Kelimelerin Yetersiz Kaldığı Bir An”
Ziyaret esnasında duygu dolu anlar yaşanırken, heyet üyeleri “Yaşam adına konuşulacak çok şeyin olduğu ancak kelimelerin yetersiz kaldığı” bir ana şahitlik ettiklerini belirterek, merkezin sunduğu şefkatli hizmetten dolayı Bayıroğlu ailesine teşekkürlerini sundu. Birlik, dayanışma ve sevginin en güzel örneklerinin sergilendiği gecede, özel bireylerin mutluluğu görülmeye değerdi.
Başkan Necdet Akel: “Sevgi Varsa Engel Yoktur”
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Akel, “Yeni bir yıla adım atarken, hayata sevgi ve dirençle tutunan bu özel kardeşlerimizin yanında olmak, onların yüzündeki tebessüme ortak olmak bizim için en büyük mutluluktur. Şaphane’de faaliyet gösteren Bayıroğlu Selam Engelli Bakım Merkezi’nde kalan vatandaşlarımızı ziyaret ederek yeni yıl dualarını aldık. Şunu biliyoruz ki; sevginin olduğu yerde hiçbir engel kalıcı değildir. Gediz ve komşu ilçelerimizle bir bütünüz; bu özel canlarımıza sahip çıkan, onlara bir yuva sıcaklığı sunan Jale ve Murat Bayıroğlu ile tüm kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum. Rabbim tüm özel bireylerimize ve ailelerine sağlıklı, huzurlu bir yıl nasip eylesin” ifadelerini kullandı.
GTSO Başkanı Vedat Öztürk: “Dayanışma Güç Verir”
GTSO Başkanı Vedat Öztürk de yaptığı değerlendirmede, odaları üyesi olan Bayıroğlu Sosyal ve Sağlık Hizmetleri’nin yürüttüğü bu kutsal görevin önemine dikkat çekerek; “Yeni yılı birlik ve beraberlik ruhuyla karşılamak için buradayız. Özel insanlarımızın mutluluğu, bizlerin de mutluluğudur. İşletmemize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Program, özel bireylerle birlikte çekilen hatıra fotoğrafları ve karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.
RECEP BAYSAL