REKTÖR TEKİN GEDİZ PROTOKOLÜ İLE GÖRÜŞTÜ

REKTÖR TEKİN GEDİZ PROTOKOLÜ İLE GÖRÜŞTÜ   Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin; Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve...

REKTÖR TEKİN GEDİZ PROTOKOLÜ İLE GÖRÜŞTÜ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2024
3
A+
A-

REKTÖR TEKİN GEDİZ PROTOKOLÜ İLE GÖRÜŞTÜ

 

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin; Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Vedat Öztürk ile bir araya geldi.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter Kutlu Önal ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Yusuf Güner de yer aldı.

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasının yetersizliği ve yeni bina yapımı ile ilgili görüşme gerçekleştiren protokol üyeleri konuyla ilgili yapılacaklar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ortak çalışma alanlarına ilişkin görüşmelerin yapıldığı ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Tekin Gediz Belediye Başkanlığına seçilen Necdet Akel’i de makamında ziyaret ederek tebrik edip, görevinde başarılar diledi.

Rektör Tekin misafirperverlikleri için Kaymakam Hakan Alkan, Belediye Başkanı Necdet Akel ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öztürk’e teşekkür etti.

 

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ KAYMAKAMLIĞI VE BELEDİYE

REKLAM ALANI