MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’NE RENKLİ KAYDIRAK

MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’NE RENKLİ KAYDIRAK Kütahya’nın Gediz ilçesinde, bölge turizminin gözbebeği Murat Dağı Termal Turizm Kayak Merkezinde yaz kış hizmet verecek yeni bir yatırımla daha...

MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’NE RENKLİ KAYDIRAK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.08.2024
61
A+
A-

MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’NE RENKLİ KAYDIRAK

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, bölge turizminin gözbebeği Murat Dağı Termal Turizm Kayak Merkezinde yaz kış hizmet verecek yeni bir yatırımla daha da geliştirilmeye çalışılıyor.

Bu kapsamda Murat Dağına 260 metre uzunluğunda her mevsimde kullanılabilecek kaydırak yapılacak.

Yapımı tamamlandığında Türkiye’nin en uzun renkli kaydırağı olma özelliği ile adından söz ettirecek olan proje, 260 metre uzunluğu ile hem kayak hem de yaz tatili sezonlarında ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. Kayak Merkezi’nde yer alacak bu kaydırak, renkli tasarımıyla göz kamaştıracak ve adrenalin severlere unutulmaz bir deneyim sunacak.

Renkli Kaydırak Projesi’nin, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir aktivite olacağını belirten Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Türkiye’nin en uzun renkli kaydırağı, Murat Dağı’nın güzelliklerini daha da ön plana çıkarırken, bölgenin turizm potansiyelini artıracak ve ziyaretçilere yıl boyunca keyifli bir deneyim yaşatacağını belirtti.

REKLAM ALANI