Muratdağı Gençlik Kampı Aydınlatma Sistemi Tamamlandı

Muratdağı Gençlik Kampı Aydınlatma Sistemi Tamamlandı Kütahya’nın Gediz ilçesinde bulunan ve bölgenin en önemli turizm merkezlerinden olan Murat Dağında gençlik kampında çalışmalar devam ediyor. Murat Dağı Gençlik...

Muratdağı Gençlik Kampı Aydınlatma Sistemi Tamamlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.08.2024
8
A+
A-

Muratdağı Gençlik Kampı Aydınlatma Sistemi Tamamlandı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bulunan ve bölgenin en önemli turizm merkezlerinden olan Murat Dağında gençlik kampında çalışmalar devam ediyor.

Murat Dağı Gençlik Kampı’nda, yürüyüş parkurları, sosyal etkinlik alanları, anfi tiyatro, satranç köşesi ve çok amaçlı spor sahası ile 32 oyunluk ip macera parkuru için aydınlatma sistemi tamamlandı. Bu yenilik, kamp alanındaki gece kullanımlarını daha güvenli ve keyifli hale getirecek.

Gediz İlçe Müdürü Muhammed Keskin, aydınlatma sisteminin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Gençlik Kampı’nda modernizasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Bitmesine sadece 10 gün kalan bu projeyle, Murat Dağı Gençlik Kampı, gençlerimiz ve ziyaretçilerimiz için harika bir tesis olma yolunda önemli bir adım daha attı” dedi.

Keskin, kamp alanının çeşitli etkinlikler ve spor aktiviteleri için sunacağı yeni olanakların, gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Yeni aydınlatma sistemi sayesinde, kamp alanı akşam saatlerinde de güvenli ve kullanışlı hale geldi.

Modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla, Murat Dağı Gençlik Kampı, bölgede önemli bir sosyal ve spor merkezi olma hedefini sürdürüyor.

HABER FOTO RECEP BAYSAL

 

REKLAM ALANI