MUHTARLARIN KAYAK KEYFİ

MUHTARLARIN KAYAK KEYFİ   Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlara özel bir etkinlik düzenledi. Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, muhtarlar Türkiye’nin en uzun renkli...

MUHTARLARIN KAYAK KEYFİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.10.2024
3
A+
A-

MUHTARLARIN KAYAK KEYFİ

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlara özel bir etkinlik düzenledi.

Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, muhtarlar Türkiye’nin en uzun renkli kaydırağında kayarak keyifli anlar yaşadı.

Etkinliğe, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Yenikent Belediye Başkanı Cumali Öztürk, İlçe Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Etkinlikte konuşan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaptı. “Muhtarlarımız, halkımızın sesi ve sorunlarının çözüme kavuşturulmasında kritik bir rol oynuyor. Onların bu özel günde bir araya gelmesi, birlik ve dayanışma duygumuzu pekiştiriyor. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Renkli kaydırakta kaymanın yanı sıra hep birlikte keyifli bir gün geçiren muhtarlar, etkinlikten memnun kaldıklarını dile getirerek, Başkan Akel’e teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.