MİLLETVEKİLİ ERBAŞ ve BAŞKAN AKEL’DEN, ÇAVDARHİSAR ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ ve BAŞKAN AKEL’DEN, ÇAVDARHİSAR ZİYARETİ Kütahya'nın Gediz ilçe Belediye Başkanı Necdet Akel, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP’li belediye başkanları ile birlikte Çavdarhisar...

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ ve BAŞKAN AKEL’DEN, ÇAVDARHİSAR ZİYARETİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
2
A+
A-

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ ve BAŞKAN AKEL’DEN, ÇAVDARHİSAR ZİYARETİ

 

Kütahya’nın Gediz ilçe Belediye Başkanı Necdet Akel, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP’li belediye başkanları ile birlikte Çavdarhisar ilçesinde bulunan Aizonai Antik Kenti’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Erbaş ve Başkan Akel, antik kent hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Erbaş, bölgenin turistik potansiyelini artırmak için yapılabilecek projeler hakkında yetkililerle görüş alışverişinde bulunarak, “Aizonai Antik Kenti’nin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkararak bölgenin turistik cazibesini artırmak istiyoruz. Bu anlamda yapılacak projelerle, hem yerel ekonomiyi canlandırabilir hem de kültürel mirasımızı koruyarak gelecek nesillere aktarabiliriz” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ise, “Aizonai Antik Kenti, tarihi zenginlikleriyle bölgenin önemli bir parçasıdır. Bu tür ziyaretler ve projelerle hem antik kentimizin korunmasına katkıda bulunacak hem de bölge turizminin gelişimine destek olacağız. Amacımız, Aizonai’yi daha geniş kitlelere tanıtmak ve turistik potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmektir” şeklinde konuştu.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO : GEDİZ BELED.

 

REKLAM ALANI