MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ MURAT DAĞINDA BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI DÜZENLEDİ

MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ MURAT DAĞINDA BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI DÜZENLEDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde Milliyetçi Hareket Partililer birlik beraberlik toplantısı gerçekleştirdi. Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın her sene geleneksel hale...

MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ MURAT DAĞINDA BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI DÜZENLEDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.06.2024
5
A+
A-

MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ MURAT DAĞINDA BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Milliyetçi Hareket Partililer birlik beraberlik toplantısı gerçekleştirdi.

Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın her sene geleneksel hale getirdiği toplantı bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Murat Dağı’nda gerçekleştirildi.

Birlik beraberlik toplantısına Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Altun, İl Genel Meclisi üyeleri, MHP Gediz İlçe Başkanı Fatih Aydın ve partililer katıldı.

Murat Dağında partililerle bir araya gelen ve yemek programı düzenleyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Haziran ayı Birlik ve Beraberlik toplantımızı Belediye Başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz, teşkilatımız ile birlikte Gediz Murat dağında gerçekleştirdik. Geleneksel hale getirdiğimiz bu buluşmalarda partililerimizle birlikte olmaktan mutluluk duydum” dedi.

Murat Dağının turizm potansiyelinin muhakkak değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekili Erbaş, “Bu Konuda Kültür ve Turizm Bakanlığımız harekete geçerek bu doğa harikası muhakkak değerlendirilmelidir. Ayrıca Murat Dağında açılması planlanan altın madenine en başından beri karşıyız. Burada açılacak bir maden İzmir’e kadar bulunan tarım arazilerinde büyük sıkıntılar yaşatacak. Bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda partililerle istişarede bulunan Erbaş, katılımcılara teşekkür etti.

 

REKLAM ALANI