MHP KÜTAHYA HEYETİ’NDEN İLBANK’A ZİYARET

MHP KÜTAHYA HEYETİ'NDEN İLBANK'A ZİYARET Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Heyeti, İLBANK Genel Müdürü Recep Türk'ü makamında ziyaret etti. Ziyarete, İçişleri Komisyonu Başkan Vekili ve MHP...

MHP KÜTAHYA HEYETİ’NDEN İLBANK’A ZİYARET
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
2
A+
A-

MHP KÜTAHYA HEYETİ’NDEN İLBANK’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Heyeti, İLBANK Genel Müdürü Recep Türk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete, İçişleri Komisyonu Başkan Vekili ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve MHP’li ilçe ile belde belediye başkanları katıldı.

Toplantıda, yerel yönetimlerin ihtiyaçları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, MHP Kütahya heyeti, İLBANK’ın sunduğu desteklerin yerel yönetimler açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Özellikle Kütahya’nın ilçe ve beldelerinde altyapı ve hizmet projelerinin güçlendirilmesi için İLBANK ile iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

İLBANK Genel Müdürü Recep Türk, Kütahya heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kütahya, ilçeleri ve beldelerinin kalkınmasına katkı sağlamak için her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ise, “Yerel yönetimlerin altyapı projelerini hayata geçirmek ve halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına İLBANK’ın desteği bizler için büyük bir değer taşıyor. Bu iş birliği, ilçemizin ve beldelerimizin kalkınmasına ciddi katkılar sağlayacak” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI