MHP İLÇE TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN AKEL’E TAM KADRO ZİYARET

MHP İLÇE TEŞKİLATI'NDAN BAŞKAN AKEL'E TAM KADRO ZİYARET Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tam kadro, Belediye Başkanı Necdet Akel'i ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen...

MHP İLÇE TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN AKEL’E TAM KADRO ZİYARET
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2024
18
A+
A-

MHP İLÇE TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN AKEL’E TAM KADRO ZİYARET

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tam kadro, Belediye Başkanı Necdet Akel’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Ülkü Ocakları Başkanı Ali Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Eker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve MHP Parti Üyeleri katıldı.

Ziyarette birlik ve beraberlik içinde olmanın kendilerine güç verdiğini vurgulayan Başkan Akel, “Birlikte çıkmış olduğumuz bu hizmet yolculuğunda Allah’ım bizlere güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. MHP İlçe Teşkilatımızın desteğini yanımızda hissetmek bizlere güç veriyor. Bu birliktelik ilçemizin hedeflerine ulaşması ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz açısından çok önemli. Bizler de aynı ruhla, el ele, kol kola aynı yolda yürümeye devam edeceğiz ve ilçemizi daha ileriye daha güzele hep birlikte götüreceğiz. Gediz’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI