MHP HEYETİ ÇUKURÖREN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

MHP HEYETİ ÇUKURÖREN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Çukurören Köyü sınırları içerisinde bulunan doğa harikası Karapınar Şelalesi'ni ziyaret etti Düzenlenen ziyarete, Milletvekili...

MHP HEYETİ ÇUKURÖREN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
20
A+
A-

 

MHP HEYETİ ÇUKURÖREN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Çukurören Köyü sınırları içerisinde bulunan doğa harikası Karapınar Şelalesi’ni ziyaret etti

Düzenlenen ziyarete, Milletvekili Erbaş’ın yanı sıra Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

Bölgedeki doğal güzellikleri desteklemek amacıyla Çukurören Köyü’nde bulunan Karapınar Şelalesi ziyareti sırasında köy halkı ve yerel yetkililerle bir araya gelen heyet, şelalenin korunması ve tanıtımının artırılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Erbaş, Milletvekili Erbaş, “Dünyanın eşsiz güzelliklerinden, suyunun bir ucu Porsuk’dan Karadeniz’e diğer ucu Gediz Çayından Ege denizine dökülen Gediz Kesik Söğüt’ü ve Çukurören Köyümüzü ziyaret ettik. Karapınar Şelalesinde vatandaşlarımız ile bir araya geldik.

Burada bulunan şelalemiz Kütahya’nın turistik potansiyelini artıran önemli bir doğal zenginlik. Bölgemizin turizm açısından geliştirilmesi için gayret göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ BLD.

 

REKLAM ALANI