Kütahya’nın Gediz İlçesinde Hafızlık Töreni Düzenlendi

Kütahya'nın Gediz İlçesinde Hafızlık Töreni Düzenlendi Kütahya'nın Gediz ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Hafızlık Kursu'nda hafızlığını tamamlayan İbrahim Akdağ, hafızlar kervanına katıldı. Hafızlık başarısının kutlandığı programda İlçe...

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Hafızlık Töreni Düzenlendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
3
A+
A-

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Hafızlık Töreni Düzenlendi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Hafızlık Kursu’nda hafızlığını tamamlayan İbrahim Akdağ, hafızlar kervanına katıldı. Hafızlık başarısının kutlandığı programda İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, şube müdürleri, hafızın ailesi, kurs hocaları ve öğrenciler hazır bulundu.

Törende konuşan İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, İbrahim Akdağ’ı tebrik ederek, “İbrahim evladımız, Kur’an-ı Kerim’in ezberlenmesindeki başarısıyla hepimize örnek oldu. Hafızlık, yalnızca Kur’an’ı ezberlemek değil, onunla yaşamak ve hayatımıza yansıtmak anlamına gelir. Bu yolda gösterdiği azim ve gayret için kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Programda söz alan hafız İbrahim Akdağ ise, “Hafızlık yolculuğumda beni destekleyen aileme, hocalarıma ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu başarının, sadece kişisel bir hedef değil, hepimizin ortak başarısı olduğunu düşünüyorum. Çok mutlu ve gururluyum” şeklinde konuştu.

Program, hafızlık diplomasının takdimi ve dualarla sona erdi.

RECEP BAYSAL

GEDİZ MÜFTÜLÜĞÜ

REKLAM ALANI