Kütahya’nın Gediz İlçesinde Atatürk Ortaokulu’ndan Formaya Yenilikçi Yaklaşım

Kütahya'nın Gediz İlçesinde Atatürk Ortaokulu'ndan Formaya Yenilikçi Yaklaşım Kütahya'nın Gediz ilçesinde Atatürk Ortaokulu yönetimi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerin kıyafetlerini belirlemek amacıyla velilere anket düzenledi....

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Atatürk Ortaokulu’ndan Formaya Yenilikçi Yaklaşım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
1
A+
A-

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Atatürk Ortaokulu’ndan Formaya Yenilikçi Yaklaşım

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Atatürk Ortaokulu yönetimi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerin kıyafetlerini belirlemek amacıyla velilere anket düzenledi. Anket sonuçlarına göre, okulun formaları siyah üst siyah alt ve siyah-beyaz alt olarak belirlendi.

Okulun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Okulumuzda yapılan anket sonucunda 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren görselde bulunan formalar kullanılacaktır. Herhangi bir konfeksiyon ile anlaşmamız bulunmamaktadır. Velilerimiz formaları istedikleri yerden temin edebilirler. Logolar okulumuz tarafından hazırlanacak ve öğrencilere verilecektir. Logolar cırt cırt bantlı olarak hazırlanacaktır. Tüm velilerimizin bilgisine sunarız” denildi.

Gediz ilçesinde, okulların formaları için tek bir mağaza veya konfeksiyon ile anlaşılması yıllardır veliler için maddi sıkıntılara yol açmıştı. Veliler, okul formalarının tekelleşmesinden şikayetçiydi. Atatürk Ortaokulu, bu sorunu anket yoluyla çözüme kavuşturarak, velilerin formaları istedikleri yerden alabilmesini sağladı. Bu yaklaşım, hem öğrencileri hem de velileri rahatlatmış oldu.

Gediz’deki diğer okulların bu konuyla ilgili nasıl bir adım atacağı merakla beklenirken, veliler sorunun çözülmesi için gerekli adımların atılmasını umut ediyor.

Gediz’de bulunan diğer okulların da aynı kararı alması durumunda yıllardır okul forması satan işletmelerin bu duruma nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Haber-foto recep baysal

REKLAM ALANI