KÜTAHYA VALİSİ MUSA IŞIN, TARHANA FESTİVALİ VE TARIM FUARI’NDA ESNAFLARLA BULUŞTU

KÜTAHYA VALİSİ MUSA IŞIN, TARHANA FESTİVALİ VE TARIM FUARI'NDA ESNAFLARLA BULUŞTU Kütahya Valisi Musa Işın, 20'incisi düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali ve 2'ncisi düzenlenen Gediz Tarım...

KÜTAHYA VALİSİ MUSA IŞIN, TARHANA FESTİVALİ  VE TARIM FUARI’NDA ESNAFLARLA BULUŞTU
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
4
A+
A-

KÜTAHYA VALİSİ MUSA IŞIN, TARHANA FESTİVALİ

VE TARIM FUARI’NDA ESNAFLARLA BULUŞTU

Kütahya Valisi Musa Işın, 20’incisi düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali ve 2’ncisi düzenlenen Gediz Tarım Fuarını ziyaret etti.

Festival ziyaretine, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Şaphane Kaymakamı İsmail Karakoç, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın, Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun, Şaphane Belediye Başkanı Lütfi Mutlu, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Ülkü Ocakları Başkanı Ali Ünal ve Daire Amirleri katıldı.

Festivalde stand açan esnaflarla sohbet eden Vali Işın, tarhana ve tarım ürünlerinin tanıtımı ve satışıyla ilgilenen esnaflarla yakından ilgilendi. Vali Işın Gediz Belediyesi tarhana standında vatandaşlara tarhana çorbası ikramında bulundu.

Tarhana Festivali ve Tarım fuarının Gediz’e ekonomik ve kültürel anlamda tahminlerden daha fazla katkı sağlaması bekleniyor. Festival ve fuar alanında ki esnaf ve firmalar Vali Musa Işın’ın ziyaret ve desteklerinden memnun kaldılar.

HABER-FOTOĞRAF: FİRDEVS YANKU

 

REKLAM ALANI