Kızılay’dan Gedizli Miniklere Tatlı Sürpriz: Serdar Camii’nde Bayram Sevinci
Gediz’de Ramazan Bayramı heyecanı, Türk Kızılayı gönüllülerinin anlamlı ziyaretiyle minik yüreklerde yankı buldu. Gediz İlçe Müftülüğü’ne bağlı Serdar Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerini ziyaret eden Kızılay ekipleri, gerçekleştirdikleri etkinlikle çocuklara unutulmaz bir bayram öncesi sevinci yaşattı.
14 Minik Öğrenciye İkram ve Eğitim
Kur’an kursunda eğitim gören 14 minik öğrenciyle bir araya gelen Genç Kızılay gönüllüleri, çocuklarla tek tek ilgilenerek bayramlaştı. Etkinlik kapsamında sadece ikramlarla yetinilmeyip, çocukların seviyesine uygun şekilde Türk Kızılayı’nın yürüttüğü insani yardım faaliyetleri hakkında kısa ve öğretici bilgiler verildi. Eğitimin ardından miniklere bayramın simgesi olan şeker, meyve suyu ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Genç Kızılay Başkanı Emrah Özsoy: “Çocuklarımızın Gülüşü En Büyük Motivasyonumuz”
Etkinlik sonrası bir açıklama yapan Gediz Genç Kızılay Gönüllüleri Başkanı Emrah Özsoy, bayramın yardımlaşma ve paylaşma ruhunu çocuklara aşılamayı hedeflediklerini belirterek,”Türk Kızılayı olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğumuz gibi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğuna da ortak olmayı görev biliyoruz. Serdar Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’ndaki evlatlarımızı ziyaret ederek bayram sevincini erkenden yaşamak istedik. Onların yüzündeki o masum tebessüm ve gözlerindeki pırıltı bizler için en büyük motivasyon kaynağıdır. Hem Kızılay bilincini minik yaşlarda aşılamak hem de bayramın bereketini paylaşmak adına bu tür etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ziyaret, minik öğrencilerin Kızılay gönüllüleriyle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından duygu dolu ve neşeli bir atmosferde sona erdi.
RECEP BAYSAL