KİCK BOKS SPORCULARI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHMUT BAHADUR İLE BİR ARAYA GELDİLER

KİCK BOKS SPORCULARI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHMUT BAHADUR İLE BİR ARAYA GELDİLER Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kick boks spor...

KİCK BOKS SPORCULARI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHMUT BAHADUR İLE BİR ARAYA GELDİLER
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
1
A+
A-

KİCK BOKS SPORCULARI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHMUT BAHADUR İLE BİR ARAYA GELDİLER
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kick boks spor okulları, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur’u ziyaret etti. Ziyarete, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin ve kick boks öğrenci ile antrenörleri katıldı.
Öğrenciler, İzmir, Manisa, Denizli gibi illerde düzenlenen yarışmalarda elde ettikleri başarılarla 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen Zafer Kupası’nda da madalya kazanarak altın madalya sayısını artırmışlardı.
Ziyarette konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, “Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Sizlerin azmi ve çalışkanlığı, gelecek nesillere örnek teşkil ediyor. Elde ettiğiniz başarıların devamını diliyorum” şeklinde ifade etti.
Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin ise, “Kick boks sporu ile birçok gencimizi spor sahalarımızda tutarak kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Bu konuda Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisindeyiz. Kendilerine destekleri için teşekkür etmek adına ziyarette bulunduk” dedi.
Kick boks spor okulu öğrencileri ve antrenörleri, aldıkları destek ve motivasyon için Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur’a teşekkür ederek, gelecek hedeflerine ulaşmak için kararlılıklarını yinelediler.

REKLAM ALANI