Kaymakam Hakan Alkan, Yeni Seçilen Muhtarları Ziyaret Etti

Kaymakam Hakan Alkan, Yeni Seçilen Muhtarları Ziyaret Etti Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kaymakam Hakan Alkan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde zaferle ayrılan 5 yeni muhtarı ziyaret etti. Kaymakam...

Kaymakam Hakan Alkan, Yeni Seçilen Muhtarları Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
8
A+
A-

Kaymakam Hakan Alkan, Yeni Seçilen Muhtarları Ziyaret Etti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kaymakam Hakan Alkan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde zaferle ayrılan 5 yeni muhtarı ziyaret etti. Kaymakam Alkan, İl Genel Meclisi Üyeleri Şerif Akyün, Bünyamin Özer ve İlçe Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul ile birlikte, Samralar, Yağmurlar, Yeni Güney, Polat ve Yunuslar köylerinde yeni seçilen muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretler sırasında Kaymakam Alkan, Samralar Köyü Muhtarı Süleyman Açıkgöz, Yağmurlar Köyü Muhtarı Abdullah Durmaz, Yenigüney Köyü Muhtarı Mehmet Dursun, Polat Köyü Muhtarı Raşit Tarık ve Yunuslar Köyü Muhtarı Emin Aydın ile bir araya gelerek, muhtarlık görevlerinin hayırlı olmasını ve köylerinin kalkınması için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Kaymakam Alkan, “Yeni seçilen muhtarlarımızın görevlerinde başarılar diliyorum. Köylerimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını en iyi şekilde çözmek için muhtarlarımızla işbirliği içinde olacağız. Hep birlikte, köylerimizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın refahı için çalışacağız” dedi.

Ziyaretler, muhtarlarla yapılan samimi sohbetlerle sona erdi.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO : GEDİZ KAYMAKAMLIĞI

 

REKLAM ALANI