KAYMAKAM HAKAN ALKAN BELDELERDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

KAYMAKAM HAKAN ALKAN BELDELERDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Kaymakam Hakan Alkan, Eskigediz Beldesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Alkan, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan ile bir...

KAYMAKAM HAKAN ALKAN BELDELERDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.09.2024
11
A+
A-

KAYMAKAM HAKAN ALKAN BELDELERDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kaymakam Hakan Alkan, Eskigediz Beldesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Alkan, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan ile bir araya gelerek beldede yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında, Doğalgaz ve Asar ardı İçme Suyu hattı çalışmalarının son durumunu değerlendiren Kaymakam Hakan Alkan, bu projelerin Eskigedizli vatandaşlar için büyük önem taşıdığını belirterek, “Bu tür yatırımlar, hem yaşam kalitesini artırmakta hem de beldemizin kalkınmasına katkıda bulunmaktadır. Projelerin hızla tamamlanması adına çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan ise, “Kaymakamımızın beldemizi ziyaret ederek projelerimize gösterdiği ilgi ve destekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu tür ziyaretler, üst yönetimlerimizle koordinasyonu güçlendirerek çalışmalarımızı daha da teşvik ediyor” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI