KATLI OTOPARK DAHA TEMİZ VE DAHA GÜVENLİ

KATLI OTOPARK DAHA TEMİZ VE DAHA GÜVENLİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, şehir merkezindeki katlı otopark, işlevselliğinin artırılması için önemli bir iyileştirme sürecinden geçerek daha temiz ve daha...

KATLI OTOPARK DAHA TEMİZ VE DAHA GÜVENLİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.08.2024
3
A+
A-

KATLI OTOPARK DAHA TEMİZ VE DAHA GÜVENLİ

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, şehir merkezindeki katlı otopark, işlevselliğinin artırılması için önemli bir iyileştirme sürecinden geçerek daha temiz ve daha güvenli hale getirildi.

Katlı otoparkta kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirildi. Otoparkın zemin ve duvarları yüksek basınçlı su ile temizlendi. Ayrıca, dış bükey aynalar yenilenerek sürücülerin görüş açısı genişletildi ve güvenlik artırıldı. Enerji verimliliğini artırmak ve sistemin güvenliğini sağlamak amacıyla tüm kablolar ve bağlantılar kontrol edilerek bakımları gerçekleştirildi. Bu çalışmalar, enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda otoparkın güvenliğini de artırdı.

Ekiplerin her an Gedizliler için çalıştığını vurgulayan Başkan Akel; “Temizlik işleri ve elektrik bakım ekiplerimizin çalışmaları ile katlı otoparkın bakımını yaparak vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli bir alan sunuyoruz. Bu tür çalışmalar, hem estetik hem de işlevsellik açısından büyük önem taşırken, vatandaşlarımızın güvenliğini ve memnuniyetini artırmayı amaçlamaktayız. Şehrimizin her noktasında sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

Haber recep baysal

Foto gediz bld.

 

REKLAM ALANI