KARAPINAR MESİRE ALANI GEDİZ PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

KARAPINAR MESİRE ALANI GEDİZ PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Protokol üyeleri Karapınar mesire alanında bir araya geldi Gediz’e 30 kilometre uzaklıktaki Çukurören Köyü'nde bulunan Karapınar Şelalesi ve...

KARAPINAR MESİRE ALANI GEDİZ PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
5
A+
A-

KARAPINAR MESİRE ALANI GEDİZ PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Protokol üyeleri Karapınar mesire alanında bir araya geldi

Gediz’e 30 kilometre uzaklıktaki Çukurören Köyü’nde bulunan Karapınar Şelalesi ve mesire alanında yapılan çevre düzenlemesinin tanıtımı için bir araya gelen protokol üyeleri, doğal güzelliklerin keyfini çıkardı.

Gediz Kaymakamı Hakan Alkan tarafından organize edilen etkinliğe, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı ve Çukurören Muhtarlığı tarafından yaptırılan mesire ve şelale yürüyüş alanlarına Cumhuriyet Başsavcısı Saliha Tunç, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, ilçede bulunan yüksekokul müdürleri, banka müdürleri ve tüm şube müdürleri katıldı.

Kaymakam Hakan Alkan, Karapınar Mesire Alanı’na yapılan çevre düzenlemesi hakkında bilgiler vererek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Karapınar mesire alanının ve burada bulunan şelalenin ziyaretçileri büyülediğine dikkat çeken Alkan, “Ormanın içinde, serin suları, yürüyüş yolları ile doğanın içinde, bol oksijenli bir yer. Bu alanın büyük bir turizm potansiyeli bulunuyor. Nasıl turizme kazandırabiliriz, bunları konuşmak gerekir. Yapılan çevre düzenlemesi ile turizme kazandırılması adına ilk adımlar atıldı. Bu alanı insanlara anlatmalı ve görmeleri için teşvik etmeliyiz” dedi.

Tanıtım gezisine katılan daire amirleri, Karapınar Şelalesi ve mesire alanının doğal güzelliklerinden adeta büyülendiklerini ifade ettiler.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ KAYMAKAMLIĞI

 

REKLAM ALANI