GÜZÜNGÜLÜ KÖYÜ’NE EKİN ÇALKALAMA VE TEMİZLEME MAKİNESİ

GÜZÜNGÜLÜ KÖYÜ’NE EKİN ÇALKALAMA VE TEMİZLEME MAKİNESİ Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Güzüngülü Köyü, ekin çalkalama ve temizleme makinesine kavuştu. Uzun yıllardır atıl durumda bekleyen makine, köy...

GÜZÜNGÜLÜ KÖYÜ’NE EKİN ÇALKALAMA VE TEMİZLEME MAKİNESİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
2
A+
A-

GÜZÜNGÜLÜ KÖYÜ’NE EKİN ÇALKALAMA VE TEMİZLEME MAKİNESİ

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Güzüngülü Köyü, ekin çalkalama ve temizleme makinesine kavuştu. Uzun yıllardır atıl durumda bekleyen makine, köy muhtarı Necip Dönmez, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Bünyamin Özer ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz’ın girişimleri sayesinde yenilenerek tekrar hizmete sunuldu.

İl Özel İdare tarafından bakımı ve yenilemesi yapılan makinenin kurulumu, Güzüngülü Köyü’nde tamamlandı ve çevredeki 22 köy tarafından kullanılabilecek şekilde hizmete girdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz, “Bu makinenin köylerimiz için büyük bir önem taşıdığını ve tarımsal faaliyetlerimizi kolaylaştıracağını düşünüyoruz. Güzüngülü Köyü ve çevresindeki köylerin bu hizmetten faydalanacak olmaları bizi sevindiriyor. İl Genel Meclisi Üyemiz Bünyamin Özer, Güzüngülü Muhtarımız Necip Dönmez ile birlikte Güzüngülü Köyümüze kurulan ve toplam 22 köyümüze hizmet verecek olan selektör makinamızı (ekin çalkalama, temizleme) inceledik. Makinamızın köylerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Her zaman köylerimizin ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haber recep baysal

Foto ak parti

REKLAM ALANI