GÖKLER BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN MADENCİ VE EMEJÇİNİN YANIDAYIZ

GÖKLER BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN MADENCİ VE EMEJÇİNİN YANIDAYIZ Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Gökler Beldesinde, Belediye Başkanı Kerim Şahin, beldede faaliyet gösteren bir kömür firmasının faaliyetlerini geçici...

GÖKLER BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN MADENCİ VE EMEJÇİNİN YANIDAYIZ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2024
9
A+
A-

GÖKLER BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN MADENCİ VE EMEJÇİNİN YANIDAYIZ

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Gökler Beldesinde, Belediye Başkanı Kerim Şahin, beldede faaliyet gösteren bir kömür firmasının faaliyetlerini geçici süreyle durdurulduğunu duyar duymaz harekete geçti. Başkan Şahin, konu hakkında bilgi almak amacıyla şirketin Genel Müdürü Kerim Demirel’i ziyaret etti.

“Yol Gösterici Bir Ziyaret”

Başkan Şahin, ziyaret sırasında ocak ağzında yaşanan durumu ve firmanın mevcut durumu hakkında bilgi aldı. Yapılan görüşmeler sonucunda, 7 nolu ocak ağzında suyun çekilmesi ve yarı kapasiteyle çalışmaya devam edilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Bu süre zarfında firmanın, enerjisini buraya harcayarak daha kaliteli ve kalorisi yüksek kömür üretimi hedeflendiği belirtildi.

“Kısa Sürede Faaliyete Geçmesi İçin Çalışacağız”

Başkan Şahin, “Madencinin ve emekçinin derdi derdimdir” diyerek, konunun yakından takipçisi olacağını ve sürecin en kısa sürede çözüme kavuşturulması için çaba göstereceklerini ifade etti. Ayrıca, ocak tamamen kapalı kalmayacak, kısa süreliğine yarı kapasiteyle faaliyette kalacak” diye konuştu..

“İnşallah En Kısa Sürede Süreci Atlatacağız”

Son olarak Başkan Şahin, “Bu süreçte herkesin sabırlı olmasını ve desteklerini esirgememelerini rica ediyorum. Konuyu en kısa sürede çözmek için gerekli adımları atacağız” dedi.

REKLAM ALANI