GÖKLER BELDESİNDE YENİ SAĞLIK OCAĞI YARIN HİZMETE BAŞLAYACAK

GÖKLER BELDESİNDE YENİ SAĞLIK OCAĞI YARIN HİZMETE BAŞLAYACAK Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Gökler Beldesinde inşaatı tamamlanan Sağlık Ocağı, 18 Temmuz Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak. 2022...

GÖKLER BELDESİNDE YENİ SAĞLIK OCAĞI YARIN HİZMETE BAŞLAYACAK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2024
18
A+
A-

GÖKLER BELDESİNDE YENİ SAĞLIK OCAĞI YARIN HİZMETE BAŞLAYACAK

 

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Gökler Beldesinde inşaatı tamamlanan Sağlık Ocağı, 18 Temmuz Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

2022 yılında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından çürük olduğu gerekçesi ile yıkılan ve yeni bina inşaatına başlanan Sağlık Ocağı tamamlanarak belde halkına hizmet vermeye başlayacak.

2022 yılında yapımına başlanan Sağlık Ocağı binasının bir yılda yapılması planlanmış ancak yaşanan aksaklıklar nedeniyle yapımı 2024 yılına kadar bitirilememişti. Göklerli vatandaşlarda Belediye Binası altında tahsis edilen bölümde hizmet alıyordu. 31 Mart tarihinde göreve gelen Gökler Belediye Başkanı Kerim Şahin’in İl Sağlık Müdürlüğü nezdinde yaptığı girişimler sonucu inşaat tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.

Belde halkının büyük bir sıkıntısını daha gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Gökler Belediye Başkanı Kerim Şahin, “Beldemizin sağlık ocağı iki yıl önce çürük olması nedeniyle yıkıldı. Bu süreçte sağlık ocağı doktorumuz belediye binasının altında hizmet verdi. Yaptığımız girişimler sonrası sağlık merkezimiz için önce geçici kabul gerçekleştirildi. Kısa sürede hizmete girdi. Eksik kalan tüm projeleri tek tek çözüme ulaştırıyoruz. Belde halkımız daha ferah bir binada hizmet alacak. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GÖKLER BELD.

 

REKLAM ALANI