Gökler Beldesi Isınmaya Gün Sayıyor: Başkan Şahin’den Doğalgaz Müjdesi!

Gökler Beldesi Isınmaya Gün Sayıyor: Başkan Şahin’den Doğalgaz Müjdesi! Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Gökler Beldesi’nde, vatandaşların merakla beklediği doğalgaz çalışmalarında önemli bir eşik daha aşılıyor. Gökler...

Gökler Beldesi Isınmaya Gün Sayıyor: Başkan Şahin’den Doğalgaz Müjdesi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.01.2026
2
A+
A-

Gökler Beldesi Isınmaya Gün Sayıyor: Başkan Şahin’den Doğalgaz Müjdesi!

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Gökler Beldesi’nde, vatandaşların merakla beklediği doğalgaz çalışmalarında önemli bir eşik daha aşılıyor. Gökler Belediye Başkanı Kerim Şahin, kış şartlarının ve hava muhalefetinin sona ermesiyle birlikte doğalgaz alt yapı çalışmalarının hız kazanacağını müjdeledi.

Çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülmesi ve sürecin hızlandırılması amacıyla Gökler Belediye Başkanı Kerim Şahin, Yenikent Belediye Başkanı Cumali Öztürk ile birlikte Torosgaz İl Müdürü Barış Çalık’ı makamında ziyaret etti.

Sertifikalı Firmalarla Hızlı ve Güvenli Süreç

Ziyaret kapsamında, beldede halihazırda başlamış olan doğalgaz çalışmaları detaylı bir şekilde masaya yatırıldı. Görüşmede, çalışmaların Torosgaz tarafından yetkilendirilen ve sertifika verilen firmalar üzerinden yürütülerek hızlandırılması konusu karara bağlandı. Böylece hem iş güvenliği hem de teknik standartların en üst seviyede tutulması hedefleniyor.

Başkan Kerim Şahin: “Hedefimiz En Kısa Sürede Doğalgaz Konforunu Sunmak”

Gökler halkının refahı için tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanı Kerim Şahin,  “Beldemizi daha modern ve konforlu bir ısınma sistemiyle buluşturmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Bildiğiniz üzere kış şartları ve ağır hava koşulları nedeniyle çalışmalarımıza geçici bir ara vermek durumunda kalmıştık. Torosgaz İl Müdürümüz Sayın Barış Çalık ile yaptığımız görüşme oldukça verimli geçti.

Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte ekiplerimiz sahaya inerek çalışmalara kaldığı yerden, çok daha güçlü bir şekilde devam edecek. Süreci Torosgaz sertifikalı uzman firmalar üzerinden yürüterek en kısa zamanda bağlantıları tamamlamayı ve beldemizde doğalgazı kullanılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Gökler halkı her şeyin en iyisini hak ediyor, biz de bunun için buradayız. Sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eş Zamanlı Koordinasyon

Komşu belde Yenikent Belediye Başkanı Cumali Öztürk’ün de katıldığı ziyaret, bölgedeki enerji yatırımlarının eş güdümlü bir şekilde ilerlemesi açısından kritik önem taşıyor. Ekiplerin önümüzdeki günlerde saha incelemelerini sıklaştırarak, bağlantı noktaları ve abone işlemleriyle ilgili takvimi netleştirmesi bekleniyor.

RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.