GİMSAN ARAZİSİ YENİDEN BELEDİYEYE KAZANDIRILDI

GİMSAN ARAZİSİ YENİDEN BELEDİYEYE KAZANDIRILDI Kütahya’nın Gediz ilçesinde yıllardır yılan hikayesine dönen Gimsan arazisi Belediye Başkanı Necdet Akel’in yoğun çalışmaları sonrası kamulaştırıldı. Bu kapsamda GİMSAN arazisi (Besihane)...

GİMSAN ARAZİSİ YENİDEN BELEDİYEYE KAZANDIRILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2024
19
A+
A-

GİMSAN ARAZİSİ YENİDEN BELEDİYEYE KAZANDIRILDI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yıllardır yılan hikayesine dönen Gimsan arazisi Belediye Başkanı Necdet Akel’in yoğun çalışmaları sonrası kamulaştırıldı.

Bu kapsamda GİMSAN arazisi (Besihane) kamulaştırılarak 66 bin 840 metrekarelik alan Gediz Belediyesi’ne kazandırıldı.

Gediz Belediyesinin girişimleri sonucunda, GİMSAN arazisi olarak bilinen ve GESSAN A.Ş’ye ait olan 66 bin 840 metrekarelik alan kamulaştırılarak Gediz Belediyesi’ne kazandırıldı.

GİMSAN arazisinin kamulaştırılmasıyla ilgili sürecin uzun ve titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Başkan Akel, “Gediz’in en kıymetli hatıralarıyla dolu olan GİMSAN arazisini (Besihane) ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gediz’imizin gelişimi ve geleceği için stratejik öneme sahip olan 812 Ada 28 Parsel nolu 66 bin 840 metrekarelik bu alanı belediyemizin hizmetine kazandırarak, şehrimizin çehresini değiştirecek önemli bir adımı atmış bulunmaktayız. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABER : RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ BELD.

REKLAM ALANI