GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 60 ÖĞRENCİ DUMLUPINAR’A GÖTÜRÜLDÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 60 ÖĞRENCİ DUMLUPINAR’A GÖTÜRÜLDÜ Kütahya'nın Gediz ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl kutlamaları kapsamında, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda...

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 60 ÖĞRENCİ DUMLUPINAR’A GÖTÜRÜLDÜ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.09.2024
7
A+
A-

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 60 ÖĞRENCİ DUMLUPINAR’A GÖTÜRÜLDÜ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl kutlamaları kapsamında, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda 60 öğrenci ücretsiz olarak Dumlupınar Şehitliği ve Zafertepe Anıtı’na geziye götürüldü. Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü için ayırdığı 60 kişilik kontenjanla, idareci, antrenör ve görevli antrenörler spor okullarındaki öğrencilerle ve Gediz Müftülüğü’nde eğitim gören hafızlarla birlikte, vatan toprakları için gözünü kırpmadan şehit olmuş kahramanları ziyaret etti.

Gezide öğrenciler, şehitlik ziyaretleri gerçekleştirerek şehitlerin kabirleri başında dualar etti. Konuyla ilgili olarak Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, “Bu tür geziler, gençlerimizin tarih bilincini artırmak ve vatan sevgisini pekiştirmek adına büyük önem taşıyor. Dumlupınar Şehitliği ve Zafertepe Anıtı gibi anlamlı yerleri ziyaret ederek, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmaya devam edeceğiz. Bu etkinliklerle, gençlerimize şehitlerimizin fedakarlığını ve kahramanlığını daha iyi anlatmayı hedefliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI