Genç Girişimcilerden Örnek İş Birliği, Gediz ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları Buluştu

Genç Girişimcilerden Örnek İş Birliği, Gediz ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları Buluştu Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu, Tavşanlı...

Genç Girişimcilerden Örnek İş Birliği, Gediz ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları Buluştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
2
A+
A-

Genç Girişimcilerden Örnek İş Birliği, Gediz ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları Buluştu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu üyelerini ağırladı. Gediz TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yücel Akarsu ve Tavşanlı TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kerem Gezgin’in önderliğinde gerçekleşen ziyaret kapsamında, kurul üyeleri Gediz Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Candan Makina Yedek Parça Sanayi Ltd. Şti, Demiray Isı Cihazları ve Zirai Aletler Ltd. Şti, ve Hüseyin Börekçi Dibek Kahvesi’ni gezdi. Firmaların üretim süreçleri ve faaliyetleri hakkında bilgi alan heyet, Gediz OSB’nin yerel ve bölgesel ekonomik kalkınmadaki önemine vurgu yaptı.

Kurul üyeleri daha sonra Gediz Kaymakamı Hakan Alkan’ı makamında ziyaret ederek girişimcilik faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirme yaptılar. Ziyaretin ardından Tavşanlı TSO Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Gediz TSO Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk’ü ziyaret etti ve iki oda arasındaki iş birliği güçlendirildi.

Ziyaret sırasında, her iki odanın Genç Girişimciler Kurulları arasında imzalanan işbirliği protokolü ile gelecekte yapılacak iyi uygulama örnekleri için adım atıldı. Bu protokol ile, girişimciler adına ortak çalışmaların hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Gediz TSO Başkanı Vedat Öztürk, işbirliği hakkında yaptığı açıklamada, “Genç girişimcilerimizle bölgemizdeki sanayiyi geliştirmek ve iş birlikleri kurmak adına önemli bir adım atıldı. Bu protokol, hem Gediz hem de Tavşanlı için gelecekteki ortak projeler ve iş imkanları konusunda yeni kapılar aralayacak,” ifadelerini kullandı.

Bu buluşma, iki ilçe arasında girişimcilik adına atılan önemli bir adım olarak öne çıkarken, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak ortak projelerin habercisi oldu.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ TSO

 

REKLAM ALANI