GELİŞEN GEDİZ, BÜYÜYEN GEDİZ OSB

GELİŞEN GEDİZ, BÜYÜYEN GEDİZ OSB Kütahya’nın Gediz ilçesinde,  Organize Sanayi Bölgesi (OSB) önemli bir yatırım sürecine adım atıyor. Bu kapsamda Türkiye’nin önde gelen yatırım firmalarından Egemen...

GELİŞEN GEDİZ, BÜYÜYEN GEDİZ OSB
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2024
8
A+
A-

GELİŞEN GEDİZ, BÜYÜYEN GEDİZ OSB

Kütahya’nın Gediz ilçesinde,  Organize Sanayi Bölgesi (OSB) önemli bir yatırım sürecine adım atıyor.

Bu kapsamda Türkiye’nin önde gelen yatırım firmalarından Egemen Group’un üst düzey yatırım uzmanları, Gediz’de yapmayı planladıkları yatırım için fizibilite çalışması gerçekleştirdi.

Gediz OSB’nin yeni hizmet binasında, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk ve OSB Müdürü Gökhan Değirmencİ tarafından Egemen Group yetkililerine detaylı bir sunum yapıldı. Bu çerçevede 3. Genişleme bölgesinde bulunan yatırım arsaları yerinde incelendi ve grup yetkililerine tanıtıldı.

Konuyla ilgili olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, “Egemen Group gibi uluslararası alanda başarılara imza atmış bir firmanın ilçemize yatırım yapmak istemesi, Gediz’in büyüme potansiyelinin ve stratejik öneminin bir göstergesidir. OSB’mizde yapılacak bu yatırım, sadece ilçemize değil, Kütahya ve çevre illere de ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacak. 300 kişilik istihdam hedefi, ilçemizde işsizlik oranını önemli ölçüde düşürecek ve sanayimizi daha da güçlendirecektir” dedi.

Kamulaştırma sürecinin tamamlanmasının ardından yer teslimi ve tahsis çalışmalarına hızla başlanacak. Egemen Group, bu yatırımın gerçekleşmesi halinde 20 bin metrekare kapalı alan ve 300 kişilik istihdam kapasitesi ile Gediz’e büyük katkı sağlamayı hedefliyor.

Egemen Group, “Magic Saver Bags” markası altında ürettiği vakumlu poşetlerle dünya çapında bilinen lider firmalardan biri haline gelmiş durumda. Bu önemli yatırımın hayata geçmesi, Gediz ilçesinin ekonomik kalkınmasına büyük ivme kazandıracağı öngörülüyor.

REKLAM ALANI