GEDİZLİ ÜÇ KADIN HİJYEN EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

GEDİZLİ ÜÇ KADIN HİJYEN EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kadın Girişimciler Kurulu üyesi üç kadın Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Millî Eğitim Bakanlığı, TOBB Kadın...

GEDİZLİ ÜÇ KADIN HİJYEN EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
49
A+
A-

 

GEDİZLİ ÜÇ KADIN HİJYEN EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kadın Girişimciler Kurulu üyesi üç kadın Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Millî Eğitim Bakanlığı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET iş birliğiyle geliştirilen “İşimiz Temiz Projesi” kapsamında “Yiyecek-İçecek” sektörüne yönelik ücretsiz hijyen eğitimini başarıyla tamamlandı.

Bu kapsamda Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Refiye Başer, Emine Ferda Erdoğan ve Münevver Yamaner eğitimlerini tamamlayarak katılım belgelerini aldılar.

Hijyen eğitimi çerçevesinde katılımcılar, çıraklık dönemini atlayarak doğrudan kalfalık sınavına girme imkânı elde edip Millî Eğitim Bakanlığı onaylı belgelerini alarak eğitimlerini tamamlamış oldular.

Eğitimlere, TOBB KGK İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli ve TOBB KGK Başkan Vekili Semra Tozaraydın başta olmak üzere, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcıları Umahan Keskin, Sibel Koyuncuoğlu Aktan, Şule Arslan Ozan ile kurul üyeleri, firma temsilcileri ve firma çalışanları katıldı.

Yiyecek-İçecek sektöründe hijyenin önemli bir konu olduğunu belirten Gediz Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Vedat Öztürk, “Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Millî Eğitim Bakanlığı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET iş birliğiyle geliştirilen “İşimiz Temiz Projesi” kapsamında “Yiyecek-İçecek” sektöründe faaliyet gösteren odamız kadın girişimciler kurulu üyeleri Refiye Başer, Emine Ferda Erdoğan ve Münevver Yamaner’i tebrik ediyorum. Halk açısından önemli olan bu projede belgelerini aldılar. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI