Gedizli Kick-boksçulardan Zafer Kupası’nda Alt Yapı Başarısı

Gedizli Kick-boksçulardan Zafer Kupası'nda Alt Yapı Başarısı Kütahya’da düzenlenen Geleneksel 16. İller arası Zafer Kupası Kickboks Şampiyonası'nda Gedizli sporcular büyük bir başarı elde etti. 31 Ağustos...

Gedizli Kick-boksçulardan Zafer Kupası’nda Alt Yapı Başarısı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2024
7
A+
A-

Gedizli Kick-boksçulardan Zafer Kupası’nda Alt Yapı Başarısı

Kütahya’da düzenlenen Geleneksel 16. İller arası Zafer Kupası Kickboks Şampiyonası’nda Gedizli sporcular büyük bir başarı elde etti. 31 Ağustos – 1 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada, 17 ilden toplam 620 sporcu mücadele etti.

Gedizli sporculardan Nursem Ecren Keskin, 37 kg minik kızlar kategorisinde birinci olarak altın madalya kazandı. Ramazan Arda Başer ise 28 kg minik erkekler kategorisinde birinci olarak ikinci bir altın madalyanın sahibi oldu. Ayrıca Filiz Tuana Ay, 42 kg minik kızlar kategorisinde ikinci olarak ödül aldı.

Gedizli sporcuların kazandığı 2 altın madalya, Gediz’in kickboks alanındaki başarısı ile göz dolduruyor diye konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Sporcularımızın elde ettiği başarılar, Gediz’in spor alanındaki potansiyelini ve gençlerimizin yeteneklerini gösteriyor. Önümüzdeki turnuvalarda daha fazla madalya kazanarak Gediz’imizi gururlandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI